Image

Mariecke Hilhorst

Organisatietalent met grafische skills

mariecke@vpastudio.nl
06 22 41 03 37

Website, huisstijl, regelen, social media, flexibel, snel, just a phone call away, design, ontzorgen, oplossingsgericht, bereikbaar, hands on, organisatietalent, ontwerpen

ERVARING

VPA Studio
2016 - heden
Personal/Virtual Assistant  & Grafisch ontwerper

Voor het ontzorgen van ondernemers. VPA neemt de werkzaamheden uit handen waar de ondernemer niet aan toe komt maar die wel moeten gebeuren. Startende ondernemers op weg helpen en daarnaast grafische werkzaamheden zoals het ontwerpen van een huisstijl, website of flyer.

Hilhorst Designs
2004 - 2016
Grafisch Ontwerper

Als zelfstandig grafisch ontwerper heb ik diverse huisstijlen mogen ontwerpen. Ik heb websites ontworpen Ă©n gebouwd. En ook voor het opmaken van flyers, boeken en jaarverslagen kun je bij mij terecht.

HuisStijlen
2011 - heden

Interieurstylist
Voor het stylen van je woonkamer, het restylen van je keuken of het inrichten van je nieuwe kantoorruimte roep je de hulp in van HuisStijlen. En aan het eind van het jaar help ik uiteraard met het kerstklaar maken van je huis of kantoor.

Intomart GfK
2000 - 2004
Afdeling PR & Communicatie

Bij Intomart GfK was ik verantwoordelijk voor diverse magazines, die zowel intern als extern werden verspreid. De inhoud werd door mij verzorgd als ook de opmaak. Daarnaast heb ik diverse beurzen, recepties, personeelsfeesten en jubilea georganiseerd.

Adobe Indesign

Adobe Photoshop


Adobe Illustrator


Mailchimp


WordPress


Sketchup

Affinity Designer


Affinity Photo


Affinity Publisher


Social Media


Microsoft Office